TELENAV – Sponsor Principal

Telenav, companie de produse software pentru industria automotive, infiintata in 1999 cu sediul central in Santa Clara, si sucursala in Cluj Napoca (in The Office) este unul din liderii mondiali în furnizarea de aplicatii software pentru mașini conectate (navigatie, infotainment, aplicatii e-commerce) și servicii de localizare si harti avand misiunea de a transforma stilul de viata la volan, oferind experiente personalizate, si siguranta pentru milioane de utilizatori in trafic. Bazându-se pe produsele de navigatie, si platformele de localizare, mărci globale precum GM, Toyota și AT&T furnizează experiențe personalizate pentru milioane de utilizatori. Pentru a afla mai multe despre produsele software Telenav vă invităm să vizitați www.telenav.com

Maros Bike

Excelența în domeniul ciclismului manifestată prin profesionalism, calitatea produselor și cunoștințele avansate de specialitate pe parcursul a celor 25 de ani de activitate în concordanță cu încrederea zecilor de mii de clienți mulțumiți poziționează compania Maros Bike drept locul nr.1 în Romania unde poți afla totul despre biciclete.

Consultanța profesională și stocurile imense de: Biciclete, Piese, Accesorii și Echipamente; formează o gamă complexă de produse care se potrivește pentru fiecare client. Datorită acestui lucru echipa Maros Bike își urmează obiectivul principal de a inspira un număr cât mai mare de persoane să practice ciclismul oferindu-le posibilitatea de a alege produsele necesare, fiabile în timp și cu o funcționalitate ridicată. Maros Bike te așteaptă la cel mai mare spațiu fizic din Sud-Estul Europei dedicat ciclismului, situat în Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu nr. 25, sau on-line pe www.marosbike.ro . De 25 ani redefinim mobilitatea împreună.

DECATHLON

Să facem sportul accesibil tuturor, de la începători la profesionişti. Aceasta este misiunea Decathlon, lider mondial pe piaţa sportivă, încă de la crearea sa, în 1976.
Oferind articole pentru 80 de sporturi sub acelaşi acoperiş, Decathlon încurajează şi facilitează în permanenţă practicarea sportului prin
intermediul: preţurilor accesibile, gamei largi de articole sportive, cuprinzând atât produse ale mărcilor proprii, denumite mărci pasiune cât şi produse aparţinând mărcilor internaţionale.
Pe lângă oferta de produse, Decathlon vă oferă numeroase servicii destinate înlesnirii practicării sportului.

GARMIN ROMANIA

Produsele GARMIN sunt căutate nu doar pentru design, calitatea superioară și accesibilitate, cât și pentru elementele inovatoare ce fac viața utilizatorilor mai plăcută și mai ușoară. GARMIN ROMANIA are grijă ca cele mai noi și căutate produse GARMIN să fie disponibile și în Romania!

VAXICUM SPORT

Vaxicum Sport relaxează și calmează mușchii solicitați. Ideal pentru un masaj blând de relaxare și revigorare după efort fizic intens. Prin conținutul de extract de camfor, rozmarin, cuișoare și lavandă contribuie natural la sănătatea sistemului muscular.

PRO NUTRITION

In urma experientei acumulate in cei 21 ani de existenta pe piata din Romania si internationala, PRO NUTRITION oferă cea mai ridicata calitate a produselor comercializate, utilizand doar ingrediente de cea mai inalta calitate, provenite de la furnizori de renume mondial, precum: Carbery, AlzChem, Kyowa, Fonterra, Sabinsa, Creapure®.

IZVORUL MINUNILOR

Izvorul Minunilor, este sinonimul calităţii, în primul rând prin puritatea sa, datorită celei mai înalte altitudini a unui izvor din România, situat în Stâna de Vale. Caracteristicile sale, superioare multor surse de apă minerală naturală din România, dar şi ambalajul modern, i-au adus o faimă de netăgăduit. Apa minerală naturală Izvorul Minunilor, plată ori carbogazificată, este acea apă de legendă, care a pătruns în casele tuturor consumatorilor noştri, din ţară ori din străinătate!

SALVAMONT-SALVASPEO CLUJ

SPJ Salvamont-Salvaspeo Cluj isi desfasoara activitatea in zona montana a judetului Cluj. Are in gestiune zone cu importanta marita in ceea ce priveste afluxul de turisti si numarul ridicat de practicanti ai sporturilor montane: zona rezervatiei naturale Cheile Turzii si Cheile Tureni, zona Muntele Mare, zona statiunii Baisoara, zona statiunii Belis .In aceste zone se efectueaza servicii de permanenta, de patrulare si acordarea primului ajutor.

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Consiliul Județean Cluj este partener al competitiei prin serviciul său de resort Seriviciul Public Județean SALVAMONT-SALVASPEO Cluj.

Asociația TMF – Partener Organizare

Asociația TMF este o echipă de tineri entuziaști care promovează sporturile montane practicabile la sol (escaladă, alergare, ciclism, drumeție, ski, snowboard, alpinism), în subteran (speologie, aventură), în aer (zbor liber, parapantism, BASE jump) sau în ape montane (caiac, canoe, canyoning, navigatie).

CSAU – Partener Organizare

CSAU – Clubul Sportiv Alpin Universitar este un club fondat pentru promovarea sporturilor montane.